Go to footer

Przejdź do zawartości

Tchnienie Grozy - Vol. 1

Wszystkie rzeczy związane z audycją, które nie mieszczą się w powyższych działach.

Tchnienie Grozy - Vol. 1

Postprzez Jacek Brzezowski » Pn sie 17, 2009 12:57 am

Obrazek

W końcu udało mi się to zrobić - kompilacja wybranych motywów muzycznych, które udało mi się znaleźć w zakamarkach dysku i gmailowej poczty. Rzeczy w większości wykorzystane w audycji + 2 stare promosy + mały bonus ode mnie.

Muzyka była skomponowana przez Błażeja Lindnera i mnie, ale nie mieszaliśmy sobie raczej w kompozycjach, więc stylowo się różni. Jednak mam nadzieję, że spodoba się.

Jakościowo może różnie, ale ile w tym serca - w końcu to trzy lata pracy! :] Miłego słuchania...

http://www.archive.org/download/TchnienieGrozy-Vol.1/TG_Vol1.zip
Jacek Brzezowski
Site Admin

Re: Tchnienie Grozy - Vol. 1

Postprzez stokrotkot » Pt paź 02, 2009 3:07 pm

Mówiąc/pisząc krótko- motywy muzyczne warte uwagi. Naprawdę dobrze wykonana robota :D

Cała seria opowiadań "Tchnienia Grozy" jest świetna! Teksty odpowiednio dobrane, wraz z muzyką tworzą niezapomnianą kompozycję.
Same opowiadania miały budzić grozę, zasiać niepokój w słuchaczach, ale w połączeniu z niesamowitym głosem lektora naprawdę mogą przestraszyć 8-)
Świetna robota!! Oby tak dalej!!
stokrotkot

Re: Tchnienie Grozy - Vol. 1

Postprzez Jacek Brzezowski » N paź 04, 2009 9:01 am

Jak zawsze dziękuję za miłe słowa - moje ego przeżyje do kolejnego miesiąca. Tchnienie Grozy przez te bez mała - trzy lata - nieco się zmieniło i mam nadzieję, że będzie się zmieniać tylko na lepsze. Niebawem m.in. będzie więcej pozycji do zdobycia przez słuchaczy.
Jacek Brzezowski
Site Admin

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Pozostałe tematy związane z audycją